ADDRESS

Postbus 77
6573ZH Beek-Ubbergen

PHONE

0481-351720

UW ZONNEBANK ONZE ZORG!

Wij zijn SunRent Services en wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van professionele zonnebanken in zwembaden, sauna’s, sportcentra etc. Wij zijn begin jaren 90 begonnen met het plaatsen van zonnebanken op basis van een verdeelsleutel-concept. Ook verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte professionele zonnebanken van diverse merken zoals DR. Müller , Soltron , UWE en Hapro. Dus voor een goede professionele zonnebank bent u bij ons aan het juiste adres!

Hapro zonnebank X7 X5

U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw professionele zonnebanken. Wij leveren de bruiningslampen voor uw zonnebank inclusief 0’3 certificering. Voor de lampen maken wij gebruik van het merk New Technology. Deze lampen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zeer lange levensduur. Het onderhoud voor diverse merken zonnebanken zols UWE, Soltron , Hapro , DR Müller en Ergoline kunt aan ons overlaten. Ook de meeste onderdelen voor deze merken zoals gasveren , acrylplaten en electronica kunnen wij leveren.

De laatste jaren hebben wij in diverse vakantieparken de luxe-huisjes voorzien van zonnebanken,sauna’s en stoomcabines. Wij kunnen hier scherpe aanbiedingen voor doen als u meerdere sauna’s ed. nodig heeft voor uw vakantiepark.

Wij leveren ook diverse soorten zoncosmetica & accesoires zoals brilletjes en kussens voor gebruik bij de zonnebank. De zoncosmetica kunnen wij voor groothandelsprijzen aanbieden dus u bent verzekert van een scherpe prijs.

YummyYummy_250ml

Op onze downloadpagina vind u diverse formulieren waarmee u uw klanten op een juiste manier kunt informeren over goed en veilig gebruik van de zonnebank in uw accomodatie.

Kortom: Voor professioneel zonne-plezier bent u bij SunRent Services aan het juiste adres!