ADDRESS

Postbus 77
6573ZH Beek-Ubbergen

PHONE

0481-351720

ZONNEBANK VERDEELSLEUTELCONCEPT

SunRent Services is begin jaren 90 begonnen met het plaatsen van professionele zonnebanken op verdeelsleutelbasis bij zwembaden. Dit concept sloeg direct aan en getuige het aantal klanten wat al jaren met ons samenwerkt.Nu is dit nog steeds een beproefd en gewenst concept. Dit concept is uitermate geschikt voor locaties waar de zonnebank een extra service is zoals zwembaden , sportscholen en vakantieparken. Onze zonnebanken staan bij diverse zwembaden door het gehele land. Veel van deze baden zijn al jaren klant bij ons. Uiteraard voldoet al onze apparatuur aan de huidige wet- en regelgeving.

Studioinrichting

Het verdeelsleutelconcept houdt in dat SunRent Services gratis een goedgekeurde zonnebank plaatst, het onderhoud, reparaties en lampenwissels voor haar rekening neemt. Eventuele storingen verhelpen wij normaal gesproken kostenloos binnen 72 uur. In ruil hiervoor rekent de huurder maandelijks een vooraf afgesproken percentage aan SunRent Services af. (bijv. 50% omzet zonnebanken voor huurder en 50% omzet zonnebanken voor SunRent Services) De contractduur is normaal gesproken 60 maanden, maar naar wens en in overleg kan dit echter ook aangepast worden. We hebben diverse zonnebanktypes die we in overleg met u kunnen plaatsen. U heeft draagt dus alleen aan ons af als de zonnebank daadwerkelijk gebruikt is wij hanteren geen vast maandelijks tarief! De enige kosten die u heeft zijn de kosten van het stroomverbruik.

professionele , zonnebank , soltron

Heeft u interesse in deze manier van samenwerken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen dan een afspraak met u maken om te kijken of onze manier van werken bij u past.

Professionele zonnebank huren? SunRent Services!

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor aankoop en onderhoud van zonneapparatuur , bruiningslampen , onderdelen , zoncosmetica & accesoires. Dus als u zelf een zonnebank in uw accommodatie heeft dan kunnen wij deze ook voorzien van bruiningslampen en onderhoud tegen scherpe prijzen.

zonnebank hapro ergoline soltron art of sun new technology